Skip to main content

Theo van Mulken

Willem Thewissen

linkedin icon email icon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paspoort

Gezin

Theo is 67 jaar oud. Hij is woonachtig in Stein, getrouwd en vader van een tweeling.

Studie

Pabo & Pedagogische Wetenschappen

Werk

Voorzitter Raad van Toezicht van een zorgorganisatie, voorzitter VvE Fase 2 Winkelcentrum Stein, lid van het districtsbestuur Humanitas Zuid en voorzitter van de Curatoren Pod van de Orde van Organisatie adviseurs.

Hobby's & nevenactiviteiten

Theo is muziekliefhebber. Hij speelde ongeveer 20 jaar in de fanfare van Stein en was lang lid van de Dirgellander Muzikanten uit Stein en de Aubel Band uit Sittard. Hij was tevens voorzitter van deze vereniging.

Burgerraadslid

Taakvelden:

  • Scholing vorming en educatie
  • Openbaar basis- en middelbaaronderwijs
  • Onderwijshuisvesting
  • Onderwijsbeleid en leerlingenzaken
  • VvE’s
  • Peuteropvang

Theo is 42 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde Maggie. Ze wonen al hun hele leven in Stein. Ze zijn de ouders van een tweeling van 33 jaar. Hun dochter is psycholoog en woont op Curacao , samen met haar vriend. Hun zoon is advocaat, getrouwd en woont in Geverik.

Theo heeft na de Pabo doorlopen te hebben lang gewerkt in het Speciaal Onderwijs. Hij studeerde toen ortho-pedagogiek in Tilburg. Daarna is hij overgestapt naar de Universiteit van Amsterdam om naast zijn directeurschap, Pedagogische Wetenschappen te studeren.

Hij is expert op het gebied van "inclusief onderwijs", een verre gaande vorm van passend onderwijs. Hij deed veel onderzoek naar de opvang van kinderen met speciale behoeften in het gewone basisonderwijs.

Na een periode als leerkracht, directeur, hogeschool docent en consultant voor de overheid werd hij eindverantwoordelijk bestuurder van een onderwijs-stichting die 21 scholen beheerde. Dit bestuurlijk werk vormde en vormt nog steeds een grote uitdaging voor hem.

Naast zijn werk en gezin geniet Theo al van jongs af aan van muziek. Hij speelde ongeveer 20 jaar in de fanfare van Stein en was lang lid van de Dirgellander Muzikanten uit Stein en de Aubel Band uit Sittard. Van deze vereniging was hij voorzitter.

Na zijn carriere werd hij lid van de Raad van Toezicht van een zorgorganisatie, voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex Fase 2 Winkelcentrum Stein, lid van het districtsbestuur van Humanitas Zuid (een vrijwilligers organisatie) en voorzitter van de Curatoren Pod van de Orde van Organisatie adviseurs.

Theo wil zijn kennis en ervaring gebruiken om een bestuurlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Stein en aan een nog sterker CMB dat ten dienste staat van Stein.  Goed onderwijs , aanpak van de hangjongerenproblematiek, een veilige woonomgeving voor volwassenen en een mooie levensavond voor ouderen in Stein. Veiligheid, ruimte en natuur zijn hiervoor nodig. Uitbreiding van de industrie in de omgeving van Stein is dan ook niet wenselijk.

Daar wil hij een bijdrage aan leveren en een stem in hebben samen met iedereen in Stein dus van Catsop tot en met Nattenhoven, want iedereen telt voor hem. Samen met CMB op een geloofwaardige, betrouwbare en kwalitatief sterke manier werken aan een "nog beter Stein".