Skip to main content

Vervolgvragen CMB inzake perikelen omtrent nieuwe inrichting milieupark Stein

Het college van B&W heeft inmiddels de raadsvragen over de nieuwe inrichting van het milieupark in Stein beantwoord. Deze beantwoording leest u hier

CMB is enerzijds positief gestemd met de beantwoording. Het College herkent en erkent de signalen. Er komen gerichte maatregelen om de problematiek aan te pakken. Dit zal nog nader worden afgestemd met het inclusiepanel.

Anderzijds roept de beantwoording nieuwe vragen op. Deze vragen gaan over de klachtbereidheid in relatie tot het afhandelen van reeds ingediende klachten. CMB vraagt aandacht voor het feit dat inwoners niet voortdurend blijven klagen over hetzelfde issue en is benieuwd hoe met de klachten is omgegaan. 

Verder hebben wij ook kennisgenomen van het nieuwe enquêteonderzoek dat is gestart naar het milieupark. Wij vragen het College te motiveren waarom dit onderzoek niet kon worden gestart toen in 2022 bleek dat heringericht moet worden. 

In relatie tot dit onderdeel zijn wij ook benieuwd naar de financiële middelen die gemoeid zijn gegaan met de nieuwe inrichting en nog zijn geraamd voor het herstelwerk. 

De vragen van raadsleden Chantal Meijers en Kyle Hoeveler leest u hier

 

Meer in deze categorie