Skip to main content

Raadsvragen CMB inzake nieuwe inrichting milieupark Stein

Raadsleden Chantal Meijers en Kyle Hoeveler stellen namens CMB raadsvragen over de nieuwe inrichting van het milieupark in Stein.

Aanleiding daarvoor is diverse signalen, ontvangen vanuit onze inwoners over het functionele gebruik van het nieuwe milieupark. Deze laat op een aantal onderdelen te wensen over. 

Met name wordt aandacht gevraagd voor de ijzeren containers met trapconstructie waarbij een bodemplaat reeds gebogen is en de afstand tot de rand van de container te groot is. Er dient veelal boven schouderhoogte te worden getild. Ook wordt van inwoners verlangd dat zij groot meubilair daarin deponeren. Dit kan gebruiksvriendelijker worden opgelost. 

Verder wordt aandacht gevraagd voor de ingang van de bouwkeet die thans nog wordt verhoogd met een pallet en het feit dat de mobiele pinapparatuur niet meer wordt gebruikt. 

Los van het feit dat het algemeen beeld over het milieupark is verbeterd; de afvalstraat ziet er proper uit, afval waait niet meer weg en dat zorgt ook voor het tegengaan van ongedierte. Toch blijven er aandachtspunten. CMB doet concrete suggesties aan het College om die aandachtspunten op te pakken en is benieuwd naar de beantwoording daarvan. 

De raadsvragen treft u hier aan. 

Update: de raadsvragen zijn inmiddels beantwoord, zie hier

Meer in deze categorie