Skip to main content

Groenonderhoud gemeente Stein

Afgelopen week heeft CMB raadsvragen ingediend inzake de onderhoudstoestand van het groen binnen onze hele gemeente in de afgelopen periode.

Aan het college van Burgemeester en Wethouders te Stein,

Geacht college,

Graag vragen wij uw aandacht voor het groenonderhoud binnen onze gemeente, met name  gedurende het voorjaar en de zomerperiode. In toenemende mate bereikten ons de afgelopen maanden terechte klachten inzake de slechte onderhoudstoestand van het groen binnen onze gehele gemeente. Wij delen deze klachten met onze burgers en willen hier in de toekomst graag verandering in zien.

Door het veranderende klimaat is er meer groenonderhoud nodig. Hoe gaan we hierop inspelen? Het lijkt ons namelijk niet acceptabel dat het groen er volgend jaar wederom zo bij ligt.

Vorig jaar hebben we ook al een brief gestuurd over groenonderhoud en meerdere meldingen gemaakt in de gemeenteapp. Helaas heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid.

Om het beeld te verduidelijken van de slechte onderhoudstoestand laten wij het college bij deze ter illustratie een aantal foto’s toekomen.

We zouden graag een adequate oplossing zien in deze zodat we niet jaarlijks achter de feiten aan blijven lopen.

Namens de CMB fractie,

Ingrid van Es en Joyce Römers

Raadsleden

Foto Groenonderhoud 23 sep 2020 Foto 2 Groenonderhoud 23 sep 2020 Bankje Julianakanaal Foto 3 Groenonderhoud 23 sep 2020

Meer in deze categorie